Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ravintola Meän Paikka sijaitsee Hotelli Kolarin kiinteistössä. Hotellissa majoitut mukavasti juuri uudistetuissa huoneissa esimerkiksi matkalla pohjois-Norjaan tai sieltä takaisin. Sijaintimme valtatie 21:n varrella aivan Ruotsin rajalla ja Muonionjoen rannalla tarjoaa puitteet myös kalastusmatkailuun. Suomen ja koko EU-alueen pohjoisin rautatieasema, Kolarin rautatieasema, sijaitsee 300 m päässä hotellista, joten autojunalla saapuminen on hyvä vaihtoehto.

 

Kolarin järvikylät ovat kauniita, aitoja pikkukyliä tutustua kesä- ja syksyaikaan. Talvella hotellin sijainti on mitä parhain moottorikelkkailun harrastajille, sillä reitille pääsee suoraan pihasta ja samassa pihassa on myös Nesteen tankkauspiste. Rauhalliset moottorikelkkareitit ja Ruotsin syvänlumen kelkkailumahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa heti parkkipaikalta.

 

Huoneissa on tv, oma suihku ja wc. Joissakin huoneissa on jääkaappi. Saunomismahdollisuus löytyy myös. Huonehinnat alkaen 95 Eur / vrk / yhden hengen huone ja 135 Eur / vrk / kahden hengen huone. Hinnat sisältävät aamiaiset. Majoitusvaraukset voi tehdä myös suoraan Ravintola Meän Paikkaan, joka hoitaa myös vastaanottopalvelut.

 

www.hotellikolari.fi

www.kylienkolari.fi